Om

Vores hjemmeside er ved at få en makeover, derfor kan der forekomme Mærkelige ting :) 09.08.2013

Benny: Keyboard og vokal

 

Holdt pause i fra musikken 25 år, men blev lokket med af de andre da Highlights startede i 2001.

 

Lige nu spiller han på Roland G70 og et NORD Compact og de lyder faktisk helt godt Vi har dog på nornemmelsen af at der snart kommer et Yamaha MOTIF ned at stå på G70'ens plads, men hvornår ved vi ikke. Benny er også vores "Dinner-musicman", her spiller han naturligvis på sit Yamaha TYRUS, det er sukkertøj.

 

 

Carl: Guitar og vokal

 

Bandet's mest rutinerede fra mange års musikalsk udfoldelse. Kom med i Highlights i efteråret 2005.

 

Highlights er nu nærmest utænkeligt uden ”Calle”. Spiller på flere forskellige guitarer, men favoritterne er nok Fender, Gibson og Bach (blev vi klogere af det…?). Forstærkeren det har hidtil været en mindst 40 år gammel SELMER, men den er nu blevet skiftet ud med en sprit ny Fender CyberTwin.

Tom: Trommer og vokal

 

Tom har spillet over 10 år i FDF/FPF tambourkorpset, derefter over 10 år i Nordborg frivillige Brandværnsorkestret.

 

Da, nu afdøde, Jørn og Tom snakkede sammen en dag, blev de enige om at gå på 60'er musikken i alle dens afskygninger. Tom var med fra starten i 2001. Har fra starten spillet på et pearl export, men spiller på et Premier APK trommesæt – og det er sort :-) (altså trommesættet). Efter lang tid overvejelse med hensyn til lyd osv. har han nu indkøbt og monteret Roland triggere på sættet, og lyden kommer delvist fra et Alesis D4 modul.

Niels: Bas og vokal (på alle instumentalnumre)

 

Kom med i band'et i efteråret 2006. Niels har spillet i flere forskellige sammenhænge i mange år – mest i den genre vi spiller i dag.

 

Niels har en vis evne til at sætte sit præg på repertoiret, og laver underfundige øjne til os når vi spiller. Så ved vi UPS der var vist et eller andet der måske skulle kigges efter i sømmene.

Han har spillet på et Trace Elliot anlæg, indtil han overgik sig selv med et nyt Genz-Benz anlæg. Niels kunne dog ikke stå for smagen af endnu en opgradering, og spiller i dag med et spritnyt TC anlæg – uovertruffent – simpelthen. Basgutiaren er nu ligeledes blevet opgraderet til en 5-strenget, men man ved aldrig om han har 4 eller 5 strenget bas med når vi er ude.